Coloane cu bule

Coloane cu bule de aer

Coloanele sau stalpii cu bule de aer , turn cu bule,sau tub cu bule de aer creeaza un efect neobisnuit de miscare si echilibru . Coloanele cu bule cu aer sunt de fapt tuburi acrylice de diferite dimensiuni umplut cu apa prin care circula continuu bule de aer . Bulele fiind iluminate cu LED-uri refractia luminii creeaza un efect unic ,dinamic si placut ochiului .Fiind un element de decor pot fi plasate in colturi ca stalp de sustinere fals ,arcade ,combinatie de mai multe tuburi sau aplicate in mobilier .
Coloanele cu bule de aer pot fi :
– coloane cilindrice
– coloane dreptunghiulare ca decor interior si exterior .

Posibilitatile de amplasare sunt numeroase care garanteaza unicitatea mediului decorativ.

Clientii nostri sunt: persoane fizice, companii, institutii, hoteluri, pensiuni, restaurante, cafe-baruri, cabinete medicale, spa, etc. In lumea intreaga designeri si arhitectii folosesc acest nou stil pentru a da spatiului un design decorativ si relaxant care atrage orice privire producand un efect FENG-SHUI.

Fiecare model se face la comanda tinand seama de cerintele clientului .

Pentru a va oferi un pret cat mai corect avem nevoie din partea d-voastra de urmatoarele :

-locatia ( hoteluri, pensiuni, sedii firma, restaurante, cafe-bar, centre medicale, cabinete private, spa,moluri, pentru acasa, etc.)

– modul de amplasare ( podea, atarnat pe perete, incadrat in perete, perete sau zid despartitor, interior sau exterior,incadrat in mobilier, etc.)
– dimensiunile dorite
– iluminarea (monocolor sau multicolor)