Modele Water Art

water-art.ro artist, producator, perete, perdele, vitrina, tornada, zid, bule, aer, sticla, inox, plexic, deco, lumini ,leduri, Otto Art, Water Art, Artist, Producator, Perete, Perdele, Vitrina, Tornada, Zid, Bule, Aer, Sticla, Inox, Plexic, Deco, Lumini, Leduri, Lucrari, Montaj, Executie,

Apa fiind elementul vietii este cunoscuta dintotdeauna ca un calmant natural ce aduce liniste, prospetime si relaxare. Rearanjaza-ti spatiul cu elementele noastre de decor: pereti cu bule de aer,perdele de aer,zid despartitor cu bule de aer,panou cu bule, coloane cu bule de aer,tuburi cu bule perdele de apa,curgeri de apa, tornade apa, cascade artificiale si totul devine FENG-SHUI. In lumea intreaga designeri si arhitectii folosesc acest nou stil pentru a da spatiului un design decorativ si relaxant care atrage orice ochi.

https://youtu.be/_XTZdgBkZUA

Materialele folosite pentru aceste elemente decor sunt panourile acrylice, sticla, oglinda, panouri imitatie piatra,inox,etc. In spatiul unde sunt asezate, creeaza o imagine linistitoare si un design care atrage privirea . Sunt elemente decorative pentru spatii de : birouri, institutii, hoteluri, restaurante, cafe-baruri, spatii comerciale,moluri, spa, cabinete medicale, locuinte private, etc.

Toate aceste elemente produse de WATER ART srl creeaza o imagine liniştitore si serveşte ca un fundal de decor şi un element dinamic al interiorului si exteriorului unui spatiu.Clipocitul bulelor de aer sau curgerea de apa amplificata de iluminarea cu leduri multicolore creeaza un efect FENG- SHUI .