Panou perdele de apa in apartament casa curte si gradina

Water Art producator perdele de apa,panou cu bule de aer,perete perdea de aer,coloane cu bule de aer,coloane cu tornade de apa,leduri infinit.
Perdelele sau perdeaua de apa care curge pe un panou de sticla,oglinda,piatra sau inox dau un efect de relaxare si prospetime spatiului in care este amplasat dar si un efect FENG-SHUI.
Locatiile sunt diverse: birouri, locuinte private, restaurante, cafe-baruri, centre medicale, cabinete private, sala de nunti, hotel,moluri, pensiuni, reclame firme, spa, camere senzoriala,curte,gradina.
Modul lor de amplasare : – pe podea, in mobilier, pe perete, incadrat in perete, perete despartitor, in combinatie cu alte elemente de decor, etc.

Materialele folosite pentru aceste elemente decor sunt panourile acrylice, sticla, oglinda, panouri imitatie piatra,inox,etc.

Fiecare model este la comanda tinand seama de cerintele clientului .

Pentru a va oferi un pret cat mai corect avem nevoie din partea d-voastra de urmatoarele :

– locatia( hoteluri, pensiuni, sedii firma, restaurante, cafe-bar, centre medicale, cabinete private,moluri, spa, pentru acasa, camere senzoriala, etc.)
– elementul de decor care va intereseaza
– modul de amplasare ( podea, atarnat pe perete, incadrat in perete, perete sau zid despartitor, interior sau exterior, etc.)
– dimensiunile dorite
– iluminarea (monocolor sau multicolor)